2019-07-06

Life coach képzésem 2019

Elöljáróban talán a legjobban a tanfolyam végén adott értékelésem mutatja be a képzéssel kapcsolatos véleményemet:

Azt gondolom, egy képzésen részt venni mindig befektetés önmagunkba. Azt, hogy ez a befektetés mikor térül meg, nem tudhatjuk biztosan, azt gondolom, van, hogy néha nem is derül ki a hasznossága.

Az Indigo Coaching Life-Coach képzéséről számomra már menet közben kiderült, hogy életem legjobb befektetése volt. Az önismeret útján indulókat sok hatás, élmény éri, egy ilyen jó képzés alkalmával ráadásul nagyon intenzíven. Számomra a Sudár Györgyi, Kovács Róbert, és Boldizsár Szilvia által vezetett tanfolyami napok, illetve a Robi és Kanizsai Dóra által abszolvált vizsga minden perce olyan emberi és szakmai kirándulás volt, amit minden ember számára javaslok és kívánom, hogy átélje!

Az Indigo csapat felkészültsége, széles látókörűsége, emberi hozzáállása, tapasztalata csak azt engedi meg, hogy szuperlativuszokban beszéljek róla nagyon sokáig.

Ezt a csapatot őszintén ajánlom a továbbiakban mindenkinek! Minden percet hálásan köszönök Nektek!

A képzés első alkalmával hangzottak el az alábbi gondolatok: „Nagy valószínűséggel mind azért vagytok itt, mert egy magánéleti és/vagy munkahelyi válságban vagytok benne, vagy vagytok rajta túl…”

Véleményem szerint mindegy, mi vezeti az embert a képzéshez, a fejlődéshez. Egyszer csak ott vagyunk, hogy valami elkapott minket, benne vagyunk, akarjuk… Az önismeret és az ezzel kapcsolatos társ tudományok nagyon érdekesek számomra. A fejlődés első eleme a Life-Coaching képzés. Amikor belevágtam, azt reméltem, hogy olyan eszközöket ad a kezembe, amiknek segítségével világosabb útjelzők mentén tudok haladni az életben: ez egy ösztönös megérzés volt. Utólag beigazolódott, hogy a várakozásaim nem voltak hiába valóak.

A képzés során a bennem létező empátiát és barátságos hallgatást professzionális eszközökkel tudtam kiegészíteni.

A képzés során 3 hónap alatt 120 órát töltöttünk el egy kiváló csapattal (nagyon jó emberekkel és oktatókkal) együtt egy felnőttképzési engedély alapján futó képzési programban. (Felnőttképzési eng. szám: E-001721/2017/D008). Természetesen ezt az időt kiegészítette az otthoni olvasás, tanulás, a gyakorló coaching ülésekre, az azokra való felkészülésre és a kiértékelésre szánt idő. Az önreflektív vizsga dolgozat készítésére is kellett időt és energiát hagyni, hogy végül egy szakmai vizsgával sikeresen befejezzük a tanfolyamot. Ennek eredményét büszkén mutatom meg neked:

Mi történik ezután?

Ha értő, figyelmes hallgató beszélgetéssel szeretnél előbbre jutni a saját életedben, gyere és kezdjünk el együtt dolgozni.

Hogyan dolgozunk együtt?

A közös munkának keretei vannak, ezt az első akvizíciós beszélgetésnek nevezett találkozáson alaposan átbeszéljük. Itt kezdjük el egy kicsit megismerni egymást. Itt már kiderülhet, hogy tudunk, vagy nem tudunk -e együtt dolgozni.

Amennyiben úgy érezzük, hogy együtt szeretnénk dolgozni, az alábbiakban kell megegyeznünk:

 • Egy ülés alkalmával 1  órát fogunk közösen eltölteni. Neked erre készülni nem kell, magadat hozod és a problémádat.
 • Mikor, mely napokon, milyen rendszerességgel találkozunk?
 • Hol találkozunk?
 • A munka keretezésére szerződést fogunk aláírni.
 • A közös munkának kell, hogy legyen célja.
 • Egy ülés sorozat általában 5-10 ülésből áll.
 • A közös munkával kapcsolatban engem titoktartási kötelezettség köt.
 • Bármilyen kérdésre mondhatod, hogy erre nem akarsz válaszolni, vagy beszéljünk róla később.
 • Bármikor kérheted azt, hogy hagyjuk abba a beszélgetést.
 • Az ülések rólad szólnak, a te problémádról, a te kérdéseidről és a te megoldásodról. Nem vagyok terapeuta, sem tanácsadó.

Ha érdekel, mit adott nekem az Indigo coaching képzés?


Ha ezek alapján úgy gondolod, hogy szeretnél velem dolgozni, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot:


  Weblapot szeretnékEgy programra van szükségemFundamenta ügyem vanSzeretném az üzletemet fejleszteniSzeretném az életemet fejleszteni